Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Kahvi hetki Iines Rouvan luonaKahvi hetki Iines Rouvan luonaAvustaja

 

AVUSTAJA koirakaverin kanssa, tai ilman. 

Kartoitamme tarvitsemanne palvelusopimuksen ilmaisella käynnillä.

Avustamme esimerkiksi ulkoilussa, suihkussa käynnissä, pukeutumisessa, hiustenlaitossa, ruuanlaitossa, käymme yhdessä kaupassa, tai teemme ostokset puolestanne ja voit tilata pelkät kauppaostokset jo etukäteen, jotka tuomme tullessamme ja jotka maksatte kuittia vastaan.

Tuomme tarvittaessa kannetavan tietokoneen internet yhteyksineen luoksenne, niin voimme käydä avustajan ohjauksella, hoitamassa asioita sähköisesti, tai avustamme asioilla käyntiä saattamalla paikan päälle.

Kodinhoitoa vaatehuoltoineen, suoritamme toiveidenne mukaisesti avustustapahtuman yhteydessä, tai voimme tulla vain seurustelemaan kanssanne, koirakaverinkin kanssa,jos niin haluatte.

Emme suorita sairaanhoito töitä.

Saatamme lääkäri käynneille, akupunktioon, hierojalle, kampaajalle jne. ja kulttuuritapahtumiinkin kotihoitopalvelu saattaa ja tulee seuraksikin niin halutessanne.

 

Huomatkaa, että hinta on huomattavasti halvempi säännöllisesti toistuvissa käynneissä, kuten myös silloin, jos avun tarve on useampia tunteja viikossa, tai päivittäin. Niihin räätälöimme pakettiratkaisun, joka on tuntuvasti kerta tuntiveloitusta edullisempi. Muistakaa myös (-50%)  kotitalousvähennys, jonka saa joko suoraan vähennyksenä kuukausittain, tai jonka voi hakea kerran vuodessa. Autamme mahdollisten tukien ja vähennyksen haussa.

 

 

Liikuntarajoitteisille palvelu on arvonlisäveroton.

Kotitalousvähennys -50%. Lisätietoa www.vero.fi

Kelalta voi hakea säännöllisiin kuukausimaksuihin avustusta.  Autamme hakemuksen teossa ja viemme paperit puolestasi tarvittaessa. Hakemuksen voi myös lähettää.

Vähennystä voi hakea myös lapset, tai puoliso.

Voit ottaa meidät esimerkiksi aamuisin 1-2 tunniksi, päivällä,tai illalla- eli tulemme paikalle tarvittaessa. Minimiveloituksemme on 1 tunti.

Myös kokopäiväisesti.  

Pakettiratkaisu on aina edullisempi.Ilahdutettiin hoitotytön kanssa Ajna rouvaaIlahdutettiin hoitotytön kanssa Ajna rouvaa