Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Lemmikin ulkoilutus 30min, ruokinta, seuran pitäminen yht: 1,5h. 30e + km korvaus 0.50 senttiä/ km.

Kokopäivä hoidosta sovitaan pakettihinta. Se sisältää  ulkoilutuksen aamu 30min-1h, päivä 1h, ilta 30min-1h, riippuen siitä, mihin koira tottunut, muita mahdollisia toiveita sovimme koirakohtaisesti omistajan kanssa. Ruokinta ohjeiden mukaan. Sovittaessa myös seurana oloa, koirakaverin kanssa, tai ilman ja aktivointia.

Vain pienelle koiralle myös kotihoito Minnan ja Mimmien Minnan kotona, säkä max. 30cm ja isoille koirille kotihoito vain hoitajamme Eevan kotona, jossa pieniä koiria ei ole. Eeva on kokenut koiran hoitaja, mutta maksimissaan 2 isoa koiraa mahdollisuus ottaa, jos ovat samasta perheestä ja tulevat toimeen keskenään.

Kotihoitona hoitajan kotona 50e vrk. sisältää ruuat, ulkoilutukset 3krt päivässä (2 tunnin kävelylenkkiä ja kävely lenkki + 1h koirapuistossa leikkiä koirakavereidemme kanssa)

Jos koirasi potee kovaa eroahdistusta, tai ei tule muiden koirien kanssa toimeen, hän oppii sosiaalisuutta kotihoidossamme ja eroahdistus helpottaa huomattavasti, kun aktivoimme koiraasi erillaisin leikein ja liikunnan avulla. 

Koirien koulutusta meillä ei varsinaisesti erikseen ole.

Alv + 24%.