Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Meistä

 

Kotihoitopalvelu Mimmit ja Minna on uusi ja täysin uudenlainen kotihoitopalvelu, sillä me tuomme ihmisiä rakastavan lemmikin halutessanne luoksenne paijattavaksi  ja paapottavaksi. Tällähetkellä meillä on valittavana viidestä koirasta 1 / talous. Kaikki lemmikkimme ovat erittäin sosiaalisia ja ihmisrakkaita, maksimissaan 30cm korkeita, 6 - 9 kg painavia, hyvin syliinkin sopivia lemmikkejä. Lemmikeistä kuvia ja lisää jokaisen omalla sivullaan. Osa koiristamme on kasvanut syntymästään saakka Minnan hellässä huomassa ja Minna kasvattaa niitä edelleen kotihoitopalvelun palvelukseen.

Palvelun kasvaessa, myös työntekijä- ja koiramäärät lisääntyvät, joten rotuvalikoima kasvaa samalla. Kokemuksesta tiedämme, että  koiraystävä tuo iloa elämäänne ja odotatte takuulla seuraavaa käyntikertaa innolla nähdäksenne uuden eläinystävänne ja meidät, uudelleen. 

Lievään allergia siedätykseenkin kotihoitopalvelumme koirat sopivat mainiosti, sillä jos koira on luonanne tunnista pariin, uusimpien tutkimusten mukaan allergia oireet vähenevät ja joissain tapauksissa katoavat kokonaan siedätys hoidolla. Alkuun kannattaa kuitenkin ottaa koirakaveri vain tunniksi ja pidentää aikaa vähän kerrallaan. 

Kaikki lemmikkimme ovat terveitä (eläinlääkärin tarkastamia), rokotettu ja madotettu asianmukaisesti. Myös sisäsiistejä ja puhtaita luoksenne tullessamme. Tuomme vesikupin,lelut ja puruluut ja makupalat mukanamme, teille jää vain rapsuttelu ja puuhaavat mukanamme. 

Kotihoitopalvelulla on hyvät vakuutukset ja vakuutusyhtiönä toimii Fennia.

 


 

 Suoritamme koti siivouksia, laitamme ruokaa, ulkoilemme ja harrastamme yhdessä, kuljetamme apteekkiin, lääkäriin, harrastuksiin, sukuloimaan ja ennenkaikkea pidämme seuraa ikäihmisille, tai nuoremmalle väelle. Puutarhan hoito lähellä sydäntämme, kuten eläimetkin laidasta laitaan.Muuttot ja muuttosiivouksetkin sujuvat loistavasti. Lisäksi Hannele Kumpulainen pitää Ensiapu koulutuskursseja ryhmille ja yksityisille. Olemme erittäin tykättyjä, eli kerran kokeiltuanne palveluitamme, ette vaihtaisi toiseen.