Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Haemme ALIHANKKIJOITA jatkuvasti. eli

Olet etsimämme yritys, jos olet valmis auttamaan liikuntarajoitteisia ja ikäihmisiä kotona pärjäämisessä, henkilökohtaisen hygienian hoidossa (suikussa käynti, pukeminen jne.) Ulkoilutus seurana, saattajana lääkäriin, pitämään seuraa, joko koirakaverin kanssa, tai ilman ja tekemään kotisiivouksia, hoitamaan koteja, siivous, pyykkäys, silitys, ruuanlaitto, kukkien kastelu, asiointi, auttaminen atk asioissa.

Jos olet rehti, reipas, omatoiminen, osaat kuunnella ihmistä, mutta kuitenkin myös puhelias ja iloinen mieleltäsi.

Ruuanlaittotaito on tottakai eduksi, kuten myös kodinhoito taito, eli siivousliinat ja moppi pysyy kädessäsi.

Jos kaikenkukkuraksi olet täsmällinen, järjestelmällinen ja tarkka, ei siitäkään haittaa olisi :D

Työ sopii sinulle Kotipalvelu. Kotisiivous, tai Kotihoito , Kotiavustaja pienyrittäjäjä, jos olet terve ja jaksat avustaa iäkästä, tai liikuntarajoitteista nousemaan tuolista, siirtymään pyörätuoliin ja työntämään tuolia.

Työ on välillä raskastakin, mutta enimmäkseen kevyttä ja asiakkaamme ovat mukavia, seuran haluisia, mutta joskus vaativiakin ja palveluhenkisyys on tässä työssä erittäin tärkeää. 

Koirista jos on kokemusta, pärjäät koiran kanssa, osaat toimia erillaisissa tilanteissa, joita koiran kanssa kulkiessa väitämättä tulee, voit saada koirakaverin mukaasi meiltä hoitotapahtumaan, ellei sinulla ole omaa hyväluontoista seurakoiraa, mutta molemmissa tapauksissa teemme testit, eli emme anna kenen tahansa mukaan kallisarvoista ja rakasta lemmikkiämme, emmekä viedä asiakkaan luo arvaamatonta koiraa. 

Extra plussaa on ajokortti, ehkä jopa oma auto käytössä, atk taidot, kielitaito (ruotsi, englanti), mutta suurin osa on ihan suomea ja savvoo puhuvia asiakkaita, että Suomenkielen taito on riittävä kyllä.

Palkkio sopimuksen mukaan.

Hakemuksia siis emaililla meille osoitteeseen kotiapu@kotihoitopalvelu.fi 

Kerro itsestäsi, työkokemuksistasi, koulutuksista, työaika toiveistasi ja koira kokemuksistasi. Muista laittaa yhteystietosi, email ja puhelin numerosi, niin soittelemme ja kutsumme haastatteluun.