Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Mimmi maata nuuskimassaMimmi maata nuuskimassaMimmiksi minua kutsutaan, siitä kotihoitopalvelumme nimikin, Mimmit ja Minna. Minä RAKASTAN ihan kaikkia, lapsia,aikuisia, iäkkäitä ja muita eläimiä. Rakastan sylissä oloa, turkin käsittelyä jne. Sylissä viihdyn pidempään, kuin haluasitkaan, voisin siihen jopa nukahtaa. Olen utelias, leikin, tai kerjään rapsutuksia, kunnes väsähdän, touhuan hereillä ollessa kaikkea mahdollista ja olen kova tyttö tekemään vaihtokauppaa. Tuon sinulle luun ja odotan, että annat namia vaihtokaupassa. Tai jos tipautat kynän, tahi vaikka silmälasit lattialle, tuon ne sinulle kyllä, mutten anna, ennenkuin namia vastaan. Olen tinkimätön kauppamies. Pussaan jopa vastaantulijat ulkona märäksi, jos viitsivät kumartua, olen oikea rakkauspakkaus, mutta alussa hieman villi, toki rauhoitun sitten paikkoihin tutustuttuani. Matot kyllä saan kasaan tullessani sisälle, että varautua voi pieneen pyörteeseen minun saapuessani paikalle. Ei ole vielä tullut asiaa vastaan, mistä en tykkäisi, jaa no, ehkä lujaa ajavat rekat vähän säikyttävät, mutta ehkä siksi, kun emäntäkin niitä säikkyy, sitäpaitsi, tyhmähän olisin, ellen rekkaa väistäisi? Olen ihan paras valinta mihin tahansa kotiin, jossa eläimistä pidetään, minuun rakastuvat kaikki, vauvasta vaariin. Ehdottomasti. Lisää kuvia kuvagalleriassa.

päivitystä elämästäni:

Olen kiertänyt nyt vuoden vanhempien ihmisten luona heitä ilahduttamassa ja osaan kulkea ulkoillessa nätisti odottaen vetämättä hitaampia ihmisiä, vahdin heitä, ettei mitään satu ja nautin työstäni silminnähden. ään sylissään. usein istunkin sohvalla vieressä. Minä en riehu enää kuten pentuna ja osaan ottaa ihmiset huomioon, mitä sitten tekevätkin. Odotan kauniisti istuen makupalaani.

Rapsutuksia rakastan edelleen, kuten myös haluan syliin, jos ihminen vain pystyy minua pitäMinusta on tullut koko koiralauman suosikki, kaikki haluavat juuri minut hoitajan kanssa luokseen, eli varatkaahan aikaa ajoissa, jotta pääsette minuun tutustumaan. 

Pääsiäinen on ohiPääsiäinen on ohiMimmi kesäturkissa, trimmattunaMimmi kesäturkissa, trimmattuna