Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Usein kysyttyjä kysymyksiä!

HINTA: Hinnan koostumus jakautuu siivouksen keston mukaan. Jos siivous on kertaluontoinen ja kestää 1-6h maksaa se 39,70 tunnilta. Jos 7h, tai yli kerta siivouksena, hinta tipahtaa jo 34,70 euroon tunnilta.  Säännöllisissä viikkosiivouksissa sovimme palvelupaketin, joka taasen edullisempi asiakkaalle. Kaikki yli 65v ja liikuntarajoitteiset saavat palvelun ilman alv 24%. Muille se veloitetaan. Kaikki ovat oikeutettuja kotitalousvähennykseen, joka on -50% työn hinnasta. Omavastuu kotitalousvähennyksestä on 100e / vuosi / henki taloudessa.

 Mitä muita kustannuksia odotettavissa???  

EI tule yllätys kustannuksia. Pesuaineiden tuonnista sovitaan, kuten talouskohtaiset siivousvälineet ja niiden hinnat käymme lävitse kanssanne ja TE päätätte, ostatteko hyvät välineet kotiinne, vai käytämmekö teillä jo olevia välineitä. Huomatkaa, että hygienia syistä, emme tuo käytettyjä mikrokuituliinoja keittiöönne, kuten myös jokaisen talouden vessoille on oltava omansa ja pölyille ja lasipinnoille omansa. Työ sujuu joutuisemmin hyvillä välineillä ja aineilla ja tuntiajassa hyvinkin parilla siivouskerralla säästää välineiden hinnan.

Ikkunoiden pesussa välineet ja pesuaineet kuuluvat hintaan.

Tämä kysymys on yksi yleisimmistä, sillä yleiseen hintatasoon nähden meidän hintamme on niin edullinen, että ihmettelyähän se herättää. 

Onko siivooja aina sama henkilö? Meiltä tulee pääsääntöisesti aina sama henkilö luoksesi. Lomien ja sairaustapauksen sattuessa sijainen tulee paikalle, mikäli niin haluatte. Vaihtoehtona siirtää siivous toiselle päivälle. Jos itse sairastutte, siivoojamme ei tule paikalle tartuntavaaran tähden, jottei vie pöpöjä sitten seuraavaan paikkaan. Sairaudesta on ilmoitettava ja siitä ei tule lisäkustannuksia.

 

Siivous aika?: Kartoitamme siivoustilan ja tehtävät ensimmäisellä käynnillä, jolloin arvioimme ajan, yleensä yläkanttiin. Laskutamme vain toteutuneen siivousajan puolentunnin tarkkuudella. Ensimmäinen käynti vie yleensä enemmän aikaa ja seuraavat käynnit ovat nopeampia, kun paikat ovat tuttuja. Työ sujuu rutiinilla.

 

Pesuaineet? 

Tuomme niin sovittaessa pesuaineet tullessamme. Pesuaineista veloitamme 2,5e/ siivous kerta. Meiltä löytyy kaikille pinnoille soveltuvat pesuaineet, mutta olemme siirtymässä täysin biohajoaviin tuotteisiin, jotka ovat luontoystävällisiä ja hajoavat samoihin alkuaineisiin, joista ne on tehtykkin, eli eivät kuormita luontoa. Tuoksu on miellyttävä ja kevyt ja puhdistusteho on loistava. Pesuaineita voi myös ostaa meiltä jatkossa suoraan kotiin, hinnasto  ja tuotelista tulossa sivuillemme lähiaikoinana. Eli biohajoavia pesuaineitä ja tuotteita voit ostaa meiltä jatkossa tukkuhinnalla ilman siivouspalveluakin. Postitamme, tai tuomme kotiin sovittaessa. Veloitamme postin hinnaston mukaan lähetys/ kotiinkuljetus kulut.

Häiritseekö, jos on kotona siivouksen aikana? Ei haittaa lainkaan. 

Voiko olla poissa kun siivooja käy? 

Voi olla poissa, kunhan siivoojalle järjestetään pääsy sisälle, tai annatte avaimen. Teemme avaimen luovutussopimuksen, jos haluatte antaa avaimen ja mahdolliset ovikoodit, ettei hälytys pärähdä soimaan.